Landgeluk wil laten zien wat de sociale meerwaarde van lokaal voedsel is. Met Landgeluk projecten dragen we bij aan een gelukkig voedsellandschap in Nederland.
"We dromen van een landschap waar iedereen beter van wordt. Wij werken aan het tot stand komen van sociale verbindingen rondom lokaal voedsel. Zo kunnen we samen werken aan een gezond evenwicht in de landbouw voor toekomstige generaties"
HOE DAN?
Wij bouwen aan projecten waarin Lokaal Voedsel de hoofdrol speelt
Lokaal en Sociaal zijn onze kernwaarde
Lokaal: in directe omgeving van gebruikers geproduceerd
Sociaal: de meerwaarde die het oplevert voor de directe omgeving
Wij werken samen met duurzame producenten en staan open voor boeren die de transitie maken van regulier naar duurzaam
Wij werken samen met overheid, bedrijven en non profit instellingen die sociaal economische waarde van lokaal voedsel willen stimuleren
We garanderen dat wij met onze projecten een positieve bijdrage leveren aan de directe omgeving
(biodiversiteit, sociale verbindingen)
Met het uitdragen van onze waarden willen wij consumenten inspireren tot het maken van vergelijkbare keuzes
Daphne Callee, Jan Willem Vrieling
Initiatiefnemers en Projectleiders bij Landgeluk en Chef de Cuisine bij onze Pop-Up locaties